LLISTA D’INSCRITS : https://chess-results.com/tnr587163.aspx?lan=2

El torneig és obert a tots els/les jugadors/es amb llicència federativa en vigor per a l’any 2021 que no superin els 2200 d’elo FIDE a l’inici del torneig. És vàlid per a elo FIDE i FCE sempre i quan se superi els 25 inscrits, en cas contrari el torneig es podria realitzar però sense ser homologat.

Les bases del torneig són les següents:

LOCAL

El torneig es jugarà al Gimnàs Ceip Guillem de Montgrí, situat al Carrer Rose, s/n (costat de l’Escola Guillem de Montgrí), a Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

.

SISTEMA I RITME DE JOC

El torneig es disputarà en un grup únic pel sistema suís a 6 rondes. Per a l’elaboració del rànquing inicial, es tindrà en compte l’Elo FIDE primer i després l’ELO Català. Els emparellaments es faran pel programa informàtic Swiss-Manager.

El ritme de joc serà de 60 minuts + 30 segons d’increment per jugada per a cada jugador. No es permetrà l’avançament de cap partida.

Els Bye seran de zero punts. Se’n podran demanar un màxim de dos.

DIES I HORARI DE JOC

Els horaris de les 7 rondes serà el següent:

 DiaDataHora
AcreditacióDissabte4 desembre10:00
Ronda 1Dissabte4 desembre10:30
Ronda 2Dissabte4 desembre15:00
Ronda 3Dissabte4 desembre18:00
Ronda 4Diumenge5 desembre10:00
Ronda 5Diumenge5 desembre15:00
Ronda 6Diumenge5 desembre18:00
CloendaDiumenge5 desembre21:00

El jugador que arribi passats 30 minuts perdrà la partida per incompareixença.

Al finalitzar les rondes 2 i 5 es deixaran 15 minuts per poder començar la següent ronda si no s’han acabat amb el temps previst.

DESEMPATS

1) Pel sistema Buchholz menys el més fluix (aplicant ajustament FIDE)

2) Sonneborn-Berger

3) Pel resultat particular dels escaquistes empatats

4) Pel nombre de partides guanyades

5) Suma d’Elo dels oponents

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer omplint el FORMULARI, per telèfon al 620196558 (Carles Vilà) o pel correu electrònic info@clubescacsmontgri.com, fins el dijous 2 desembre de 2021 a les 21:00 h.

Preu: 20 euros general, 15 euros els menors de 14 anys i jubilats.

L’ingrés s’ha de fer al compte bancari ES29-1490-0001-1924-1021-4518 indicant nom i cognoms i club, o a l’inici del torneig.

COMITÈ ORGANITZADOR

Director del torneig: Nicolàs García Merchan

Àrbitre del torneig: Carles Vilà Camps

El Comitè estarà format pel director i dos jugadors/es que seran escollits abans de començar la primera ronda.

PREMIS

General:

1r classificat: trofeu i un pernil

2n classificat: trofeu i lot d’embotits

3r classificat: trofeu i lot d’embotits

Trofeu pels dos primers classificats de 3 Trams que es determinaran a l’inici de la segona ronda. Els trams vindran determinats segons ordre inicial de l’Elo FIDE.

Trofeu pels millor Sub14 i Sub10.

L’organització podria afegir més premis dels que hi ha aquí establerts.

Cloenda i entrega de premis: al finalitzar la darrera ronda, aproximadament a les 21:00 del diumenge 5 de desembre

ALTRES

No es permetrà l’entrada a la sala de joc de telèfons mòbils, tant dels participants com de les persones que vinguin a veure les partides, llevat que estiguin apagats i es mantinguin així durant tota la partida. El jugador autoritzarà a l’equip arbitral a comprovar que el telèfon està apagat en cas de tenir algun dubte.

Els participants autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l’organització consideri oportuns per a la necessària difusió de l’esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, participants, partides, retransmissions, etc…). Així també els participants autoritzen la publicació d’imatges tant a la web com a les xarxes socials que l’organització pugui fer-ne en el transcurs del torneig i entrega de premis.

Les decisions arbitrals podran ser apel·lades per escrit fins a una hora després d’acabada la ronda al Comitè d’Apel·lació, que estarà format pel director del torneig i dos jugadors/es escollits/des durant la primera ronda entre els/les participants. Les decisions d’aquest Comitè seran definitives i inapel·lables.

L’organització es reserva el dret de permetre alguna modificació d’aquestes bases per tal de millorar el desenvolupament del torneig.

Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa vigent de la FCE i FIDE per a torneigs oberts i les lleis dels escacs de la FIDE. La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.

CONTACTES

          Telèfon: 620196558

E-mail: info@clubescacsmontgri.com

Web del club escacs Montgri: http://www.clubescacsmontgri.com/