Durant els quatre dissabtes compresos entre el 14 de gener i el 4 de febrer d’enguany, s’ha disputat a Torroella de Montgrí el Campionat de Girona d’Escacs per Edats, organitzat pel club local, el Club d’Escacs Montgrí. La participació del nostre club va ser de vuit jugadors que van fer un paper molt destacat, resultat de l’esforç i el bon treball que han anat mostrant a l’escola del club. El club felicita a tots i cadascun dels participants pel molt bon paper que van fer tots plegats. L’enhorabona!

 

Joan Moles
Joan Moles, campió Sub-10 amb el president de la Delegació, Albert Badosa.

A la categoria Sub-10, Joan Moles va ser el campió indiscutible ja que va aconseguir guanyar totes vuit partides, un resultat extraordinari. A la mateixa categoria, l’Enric Barraca també va pujar al podi en tercera posició, després d’obtenir uns meritoris sis punts de vuit possibles. En el mateix grup, Ruben Casillas es va classificar en quinzena posició amb dos punts.

 

L'Enric Barraca rebent el trofeu com a tercer classificat en el Sub-10
L’Enric Barraca rebent el trofeu com a tercer classificat en el Sub-10

 

A la categoria Sub-8, Josep Maria Jacomet va aconseguir un excel·lent resultat obtenint 7 punts de 8 possibles i pel sistema d desempats va quedar en segona posició amb els mateixos punts que el campió.

 

Josep Maria Jacomet posa amb altres jugadors del Sub-8
Josep Maria Jacomet posa amb altres jugadors del Sub-8

 

A la resta de categories també es van donar meritoris resultats de joves jugadors de l’escola del club, pel fet que la competència i el nombre de participants era considerable. El repàs a aquests grups és el següent.

Sub-12: 

Óscar Nahuel Roqueta, classificat en vuitena posició amb 5,5 punts de 8 possibles.
Trayan Kostov, va ser 15è amb 5 punts de 8 possibles.
Cristina Moreno, en 34a posició després de fer 3,5 punts de 8.

Sub-14;

Roger Vidal va ser onzè en aquesta categoria més exigent amb un bon resultat de 4 punts sobre 8 possibles.