El passat diumenge dia 21 va finalitzar el campionat de Catalunya per equips online d’actius, on participava el club d’escacs Santa Eugènia. En aquesta darrera jornada l’equip estava format per l’Arnau Clot, l’Alexander Halimov, en Salvador Alarcón i l’Arnau Pino. L’equip rival va ser el Vila Olímpica B. 
El primer en acabar la primera partida va ser l’Alexander Halimov, que va vèncer el seu rival en un total de setze moviments. Van continuar arribant els punts en la primera ronda després de que cap integrant de l’equip gironí perdés sumant un total de 3,5 punts de 4 en aquesta ronda. 
Tot i aconseguir bastant d’avantatge en aquesta primera ronda, les dues rondes rondes següents van ser molt més igualades. L’equip va empatar la segona ronda 2 a 2 i es va imposar per la mínima en la tercera quedant en aquesta 2,5 a 1,5. Així el marcador total era de 8 a 4 a favor del Santa Eugenia a falta de l’última ronda. Això volia dir que com a mínim l’equip havia aconseguit un empat en aquell matx i que unes taules ja valien per guanyar-lo.
Tot i que l’equip ja tenia el matx pràcticament a les mans, va sortir fort i tots els integrants van aconseguir guanyar aquella partida que era el final de set setmanes de competició
El resultat de l’última jornada de torneig va ser 12 a 4 a favor del club d’escacs Santa Eugènia..