Bases

DIA I HORA DE JOC: DIVENDRES 24 de JULIOL de 2020, A LES 10 DE LA NIT.

ORGANITZA: CLUB D’ESCACS SANTA EUGÈNIA.

PLATAFORMA DE JOC: lichess.org. Els participants hauran de disposar d’una connexió estable a Internet.

ENLLAÇ: https://lichess.org/tournament/B6QGJsMT (cal contrasenya).

RITME DE JOC: 3 minuts més 5 segons d’increment per cada jugada realitzada. El mode Berserk no s’activarà en el torneig.

SISTEMA DE JOC: Arena, segons la versió implementada en lichess.org. Grup únic.

HORARI: de 22:00 a 23:30 h (90 minuts).

NOMBRE MÍNIM DE PARTICIPANTS: 20.

DESEMPATS: Sonnenborn-Berger, segons implementació de la plataforma lichess.org.

INSCRIPCIONS: 10 euros. 

Per inscriure’s, cal omplir el formulari: www.escacsstaeugenia.cat i fer transferència BBVA ES03-0081-0327-2300-0135-2637 dels drets d’inscripció (indicar noms dels jugadors en el concepte). Enviar el comprovant de pagament al 615 06 96 56 (Jordi Vidal, WhatsApp). Els jugadors inscrits rebran la contrasenya d’accés al torneig.

Es podran consultar els jugadors inscrits a Chess-Results

Les inscripcions quedaran tancades a les 18 de la tarda del mateix dia 24 de juliol. No es permetrà la participació de cap jugador  que no hagi fet la inscripció prèviament.

PREMIS (30 jugadors participants o més): 

Primer classificat – 75€ i un pernil.

Segon classificat – 50€ i una espatlla.

Tercer classificat – 50€.

Cada tram de 10 jugadors ordenats per Elo lichess a l’inici del torneigun pernil al millor classificat del tram.

En cas que el nombre total de jugadors sigui 20: un pernil per al campió absolut i 2 pernils per als guanyadors dels trams. No hi haurà premis en metàl·lic.

Els pernils es recullen a CARNICERIA JORDI TURÓN XIFRÀ. C/. MARE DE DÉU DE LA SALUT 37A, GIRONA, TEL 972400543. En cas de no poder fer-ho, el jugador premiat rebrà una transferència de 40 euros, prèvia sol·licitud a jordividaxx@yahoo.es

Els premis no són pas acumulables.

IMPORTANT: Els premis quedaran adjudicats a partir del dia 27 de juliol, després de les comprovacions pertinents anti-trampes. A Chess-Results s’informarà del moment quan les classificacions finals siguin definitives.

DIRECCIÓ I ARBITRATGE: Jordi Vidal (director del torneig, tel. 615 06 96 56), IA Vladimir Zaiats (àrbitre).

Aquest campionat no és classificatori per a cap altra prova.

La participació a la prova implica la total acceptació d’aquestes bases.

Els participants que competeixen amb un dispositiu portàtil hauran d’assegurar-se que el seu aparell està connectat a la xarxa elèctrica per tal d’assegurar la màxima autonomia de la bateria.

Tant en la competició com en el xat del torneigs, els esportistes hauran de mantenir un codi de conducta afí a les Lleis dels Escacs de la FIDE i de respecte als altres participants.

El club d’escacs Santa Eugènia i àrbitre del torneig  es reserva el dret a modificar les bases a mesura que es desenvolupa el torneig per adaptar-lo a la demanda de participants i a les particularitats i/o incidències que puguin sorgir durant la competició.Segons el previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament pel Club d’Escacs Santa Eugènia. També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades, mitjançant escrit, juntament amb l’acreditació de la seva identitat al següent correu electrònic: jordividaxx@yahoo.es