I TORNEIG TARDOR GERUNDA

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.
Description

I TORNEIG TARDOR GERUNDA
Organitzat pel C.E. Gerunda
Els DIMARTS entre el 26 de Setembre al 28 de Novembre
BASES
1. Format, aparellaments i homologació.- El torneig es disputarà pel Sistema Round-robin (lliga) de 10 jugadors a 9 rondes en el grup A i un torneig obert a 9 rondes.
Grup A (tancat): Jugadors de més de 2100 d’elo català (Vàlid per norma de MC)
Grup B (obert) Jugadors fins a 2100 d’elo català. Elo orientatiu
L’organització condiciona el torneig a una inscripció mínima de 20 jugadors (en la modalitat de 2 tancats o 1 tancat i 1 obert en cas de més inscrits)”
Els aparellaments de totes les rondes del grup A es publicarà el dia 25 de Setembre amb el programa SWISS MANAGER. La ronda 1 del grup B es publicarà el dia 26 al matí. No s’acceptaran reclamacions respecte els aparellaments publicats excepte en els casos que l’equip arbitral consideri convenients.
El torneig serà vàlid per elo català
2. Local de joc.- Centre Cívic Pla de Palau. C/Saragossa nº27 (Girona).
3. Presentació del jugador/a.- Transcorreguts 30 minuts des del començament de la volta, qualsevol jugador/a que no s’hagi presentat perdrà la partida per incompareixença.
4. Dies de joc.- Dimarts a les 20.15 hores dels dies 26 de Setembre 3,10,17,24 d’Octubre; 7-14-21-28 Novembre. El dia 31 d’Octubre no hi haurà ronda.
6. Ritme de joc.-
Grup A: 75 minuts per jugador amb increment de 30 segons per jugada efectuada.
Grup B: 45 minuts per jugador amb increment de 30 segons per jugada efectuada
7. Drets d’inscripció.- Quota general: 20 €. Es pagarà abans de l’inici, al mateix local de joc.
8. Forma d’inscripció.- Inscripcions a través del correu club@escacsgerunda.cat
Data límit: 25 de Setembre al vespre (podria tancar-se la inscripció en cas de cobrir-se l’aforament).
9. Premis.-
Grup A i B
Trofeu al 1er i 2on classificat
10. Lliurament dels premis.- L’atorgament de premis es realitzarà un cop acabada l’última volta, el dia 28 de Novembre
11. Desempats.- S’utilitzaran per el tancat el resultat particular com a primer desempat. Si persisteix l’empat s’aplicaran els següents sistemes de desempats en aquest ordre:
a) Major nombre de victòries
b) Sonnenborn- Berger
c) Sistema Koya
Pel grup B els desempats seran els següents:
a) Sonnenbern-Berger
b) Buchholz mitjà amb ajust FIDE
c) Puntuació progressiva acumulativa (fins a les últimes conseqüències)
d) Buchholz total amb ajust FIDE
e) Sorteig
L’ordre d’aquests desempats, excepte el sorteig, es sortejarà immediatament després d’acabar l’última ronda. A efectes de desempat, s’utilitzarà l’oponent virtual com a ajust FIDE [C.04.5 General Handling Rules – FIDE Handbook].
12. Apel·lacions.- Les decisions arbitrals podran ser apel·lades per escrit fins a una hora després d’acabada la volta al Comitè d’Apel·lació (o a través de l’adreça club@escacsgerunda.cat ). El Comitè estarà format pel director del torneig i tres jugadors/es escollits/des durant la primera volta entre els/les participants. Les decisions d’aquest Comitè seran definitives i inapel·lables.
13. Ús dels telèfons mòbils.- En base a la nova reglamentació sobre aparells electrònics, introduir un aparell en funcionament a la sala de joc serà sancionat amb la pèrdua de punt. L’ introducció d’un element electrònic apagat a la sala de joc podrà ser objecte d’amonestació. Si és imprescindible utilitzar el mòbil caldrà demanar permís a l’àrbitre del torneig.
15. Imatges i responsabilitat respecte els menors.- L’organització es reserva el dret d’enregistrar i d’utilitzar imatges del campionat i dels seus participants. Els menors d’edat durant el decurs de la prova romandran sota la responsabilitat dels seus pares i/o tutors.
16. Normativa.- Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la FCE, la FEDA i FIDE per a torneigs oberts. La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.
17. Web oficial.- www.escacsgerunda.cat

Start Date - End Date

set. 26, 2017 - nov. 28, 2017

Start Time - End Time

20:15 - 23:55

Event Location

C/ Saragossa 27, Centre Cívic, GIRONA, 17005

Cost

€20

Organizer

Gerunda

Share This